Altibox fra Klepp Energi

Få full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned fra nettet.

Fjernvarme

Her kan du registrere målerstanden på fjernvarmeanlegget ditt og finne veileder for boligveksler.

Gatelys

Her kan du melde feil på gatelyset, som vi drifter på kommunale veier og fylkesveier i Klepp kommune.

Velkommen til Klepp Energi

Klepp Energi er et lokalt energiverk på Jæren. Våre virksomhetsområder er nettdrift, fjernvarme, internett og tv. Med bred erfaring og kompetanse leverer vi stabile løsninger sammen med våre samarbeidspartnere. 

Som lokal Altibox-partner gir vi deg fiber tilpasset nye Altibox TV og stabilt høyhastighetsinternett. Altibox-partnerskapet har Norges mest fornøyde tv-kunder og fornøyde bredbåndskunder for 11. år på rad, og kobler opp en ny kunde hvert 11. minutt.

Aktuelt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
01.04.22
Klepp Energi

Du har nå fått et svart bilde der du er vant med å finne TV 2. Det syns vi er skikkelig leit! ​TV 2 har ikke ønsket å forhandle om ny avtale, og derfor har vi ikke lenger rettigheter til å vise TV 2 sitt innhold. ​📺

Vi ønsker at pengene vi nå ikke trenger å betale TV 2 skal komme deg til gode, og at du får muligheten til å finne gode alternative kilder til underholdning. Les mer om kompensasjon her 👉 www.altibox.no/info/ - du kan nå bruke ekstrapoeng eller aktivere kronesrabatt på 'Mine sider'.

Vi er lei oss for denne situasjonen, og håper at TV 2 snart vil gjenoppta forhandlingene med oss, slik at vi kan få på plass en ny avtale.

PS: Våre kundesentre har ikke mer informasjon enn det du finner på linken over og på Mine sider.
... Vis merVis mindre

Vis flere innlegg