Klepp Energi

Om oss

Vår historie

Ledige stillinger

Kundeservice

Våre tjenester

Altibox fibertjenester

Ladetjenester

Fjernvarme

Hjemmelaget

Gatelys

Kontakt oss

Jærvegen 548
4351 Kleppe

Følg oss

Klepp Energi / Om oss

Om oss

Hverdagen til Klepp Energi handler om mennesker, lokalsamfunnet og gode opplevelser. Vi har bygget en solid, fiberbasert infrastruktur i hele kommunen, og basen vår er midt i hjertet av Klepp sentrum.

Om Klepp Energi

Klepp Energi har bygget fiberbasert infrastruktur til nær sagt alle bolig- og næringsområder i kommunen. Selskapet er en av 29 norske Altibox-partnere, og leverer og drifter Altibox-TV-, bredbånd-, og telefoniløsninger. I tillegg leverer vi fjernvarme til bedrifter og innbyggere i Klepp kommune.

Selskapet er heleid av Klepp kommune, og alt av overskudd går til videreutvikling av selskapet og som utbytte til Klepp kommune.

Konsernet vårt er lokalisert i sentrum av Klepp, omsetter for ca. 200 millioner kroner og har totalt 30 ansatte, hvorav fire lærlinger.

Åpenhetsloven

Klepp Energi jobber kontinuerlig mot en etisk forsvarlig og bærekraftig utvikling.

Målet med Åpenhetsloven er å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmenheten tilgang til informasjon. Det vil si at loven skal bidra til å redusere risikoen for at selskaper forårsaker eller medvirker til brudd på menneskerettigheter og brudd på arbeidsforhold i virksomheten og hos underleverandører og andre forretningspartnere. Konsernet følger opp lovkravene på vegne av alle selskapene i konsernet, herunder Klepp Energi.

Ett av kravene i Åpenhetsloven er at virksomhetene skal offentliggjøre en redegjørelse for aktsomhetsvurderinger. Redegjørelsen finner du under Dokumenter på høyre side.

Har du spørsmål om vårt arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold, ta gjerne kontakt med oss på post@klepp-energi.no — merk e-posten med Åpenhetsloven.

Vår historie

I 2021 kom det en forskrift som krevde et klart skille mellom nettselskaper og de kommersielle tjenestene i virksomhetene. Derfor ble Klepp Energi delt opp i to selskaper: Klepp Energi AS og KE Nett AS. Klepp Energi drifter blant annet fiber, fjernvarme og ladetjenester. KE Nett eier og drifter strømnettet i kommunen.

Selv om selskapene driftes hver for seg, er vår historie den samme.

Samfunnsengasjement

Hos Klepp Energi ønsker vi å være en aktiv deltaker i å fremme samhold og samfunnsengasjement i nærmiljøet. Vi tror at støtte til prosjekter som appellerer til bærekraftige formål, spesielt for barn og unge, er avgjørende for å skape en positiv utvikling i lokalsamfunnet vårt.

Et av disse formålene er en samarbeidsavtale med med Klepp IL — en kickback-avtale hvor du som Klepp IL-medlem og Klepp Energi-kunde kan bidra med 50 kroner i måneden direkte til idrettslaget.

Les mer om avtalen på nettsidene til Klepp IL

Hva kan vi hjelpe deg med? Her finner du mer informasjon om hvordan du kan kontakte oss.

Våre tjenester

Klepp Energi har et variert tilbud av tjenester og produkter til innbyggere i Klepp kommune.

Altibox

Opplev gleden av lynrask internett og grenseløs underholdning!

Elbil-lading

Her ser du en oversikt over hvilke ladetjenester vi tilbyr for elbileiere.

Fjernvarme

Energi fra søppel gir deler av Klepp oppvarming. Klikk for å finne måleravlesningsinfo.

Hjemmelaget

Hjemmelaget hjelper med å få alt til å virke — hjemme hos deg.

Gatelys

Har du oppdaget feil med gatelyset? Her kan du sende oss en melding.