Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Klepp-energi.no eies og driftes av Klepp Energi AS via vår leverandør for utvikling, vedlikehold og drifting av nettstedet (se under).

Klepp Energi AS ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på om hvordan vi samler inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Klepp Energi AS
Jærvegen 548, 4351 Kleppe

Håvard Balke, daglig leder
Mob. 95 47 46 45
havard.balke@klepp-energi.no

Databehandler for nettsted
Fandango Interactive AS er vår leverandør for utvikling, vedlikehold og drifting av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Klepp Energi AS, Fandango Interactive AS og eventuelle underleverandører i begrensede perioder, som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Klepp Energi AS og Fandango Interactive AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Feilmelding gatelys
På Klepp-energi.no kan du melde om feil ved gatelys som Klepp Energi AS har ansvar for. I den forbindelse blir du bedt om å oppgi grunnleggende personopplysninger for at vi skal kunne kontakte deg for å få mer informasjon. Disse personopplysningene vil bli registrert hos Klepp Energi AS, som er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

Personopplysninger vi får inn i dette skjemaet blir ikke benyttet til andre formål.

Konkurranser, kampanjer og påmeldinger
Noen ganger vil vi samle inn personopplysninger i forbindelse med konkurranser, kampanjer, påmeldinger og interesse-skjemaer via disse nettsidene. Disse personopplysningene vil bli registrert hos Klepp Energi AS, som er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

Personopplysninger vi får inn i sammenheng med dette blir ikke benyttet til andre formål enn det som er relevant, og vil bli slettet fra våre systemer i henhold til våre rutiner.

Hvilke personopplysninger vi behandler
Klepp Energi AS behandler personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. I tillegg kan dine personopplysninger bli brukt til å lage statistikk, markedsundersøkelser og kundeanalyser.

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter. Klepp Energi AS deler ikke personopplysninger med andre, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre inngåtte avtaler eller for å oppfylle rettslige forpliktelser.

Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av de personopplysningene som er lagret av Klepp Energi AS.

Hvordan vi samler personopplysninger
Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. Behandlingsgrunnlaget kan være via samtykke fra den enkelte, eller at du kontakter oss via skjema på nettsiden. I slike tilfeller gir du ditt samtykke til å behandle personopplysningene ved å sende oss forespørselen din eller registrere din interesse for prosjektet.

Klepp Energi AS behandler og innhenter også personopplysninger for å oppfylle avtaler med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Dette reguleres gjennom skriftlige avtaler mellom partene.

Hvor lenge vi lagrer personopplysninger
Klepp Energi AS lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som nødvendig ut fra formålet med behandlingen, eller som det foreligger lovbestemt oppbevaringsplikt for.

Nettstatistikk
Dette nettstedet benytter Informasjonskapsler (cookies).

Klepp-energi.no samler inn avidentifiserte/anonyme opplysninger om besøkende på nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker cookies hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innhold og brukeropplevelse. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Google Analytics
Analyseverktøyet Google Analytics benyttes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere. 

Google Tag Manager
Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics) og brukes til optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.

WordPress
Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

Hvordan slette informasjonskapsler
De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette disse ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet. 

Hvis du vil fjerne informasjonskapsler (cookies) fra datamaskinen, kan du bruke disse veiledningene:

Deling av innhold fra nettstedet
Når du deler innhold eller innlegg fra Klepp-energi.no, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler og innhenting av personopplysninger
Når du besøker og bruker Klepp-energi.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler og innhenting av personopplysninger.